ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΟΥΒΗΣ – Εμπόριο Αγροτικών Προϊόντων εδρεύει στα Γελινιάτικα Κορινθίας του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και δραστηριοποιείται στο εμπόριο του λεμονιού από το 1990. Αντικείμενο της δραστηριότητάς μας είναι η τυποποίηση των λεμονιών, καθώς και η διάθεσή τους στην εγχώρια αγορά αλλά και την αγορά του εξωτερικού.
Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια και σταθερή προσπάθεια βελτίωσης των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους γεωπόνους και πιστοποιημένους παραγωγούς από την περιοχή της Κορινθίας και της Αχαΐας, οι οποίοι καλλιεργούν τα προϊόντα τους με φροντίδα ώστε να τα διαθέσουν στην αγορά. Η εταιρεία μας είναι στελεχωμένη από έμπειρο εργατικό προσωπικό που καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αυστηρή διαλογή, τη συσκευασία και την τυποποίηση του λεμονιού.

Συνεργάζεται με έμπειρους μεταφορείς, που διαθέτουν φορτηγά – ψυγεία με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και μεταφέρουν υπεύθυνα και με ασφάλεια το προϊόν στις Κεντρικές Αγορές των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε πολλές ακόμα πόλεις της Ελλάδας, αλλά και στις αγορές πολλών ευρωπαϊκών χωρών, όπως Βουλγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Αυστρία, Ρουμανία, Γερμανία κ.α. Τα προϊόντα που διαθέτουμε και διακινούμε επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια από εξειδικευμένους γεωπόνους με εμπειρία στο χώρο της αγροτικής παραγωγής. Διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους και περιλαμβάνουν τις σημαντικότερες εμπορικές ποικιλίες όπως το Μαγληνό (πολύ παραγωγική μονόφορη ποικιλία μετρίου μεγέθους. Η συγκομιδή της πραγματοποιείται από τον Οκτώβριο έως και το Μάιο) και το Ιντερντονάτο (μονόφορη ποικιλία με κυλινδρικούς ή επιμήκεις καρπούς με λίγους σπόρους. Είναι πρώιμη ποικιλία και η συγκομιδή της πραγματοποιείται από το Σεπτέμβριο έως και το Δεκέμβριο). Η εμπορική περίοδος στην περιοχή μας διαρκεί περίπου εννέα μήνες, από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως και τα τέλη Μαΐου.